Niels Geusebroek

Sings Coldplay
een reis van ‘Parachutes’ naar ‘Viva La Vida'
vr 8 nov '24 20:15
vr 8 nov '24
20:15
  • vr 8 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Niels brengt tijdloze Coldplay-hits tot leven! Ga mee en reis van ‘Parachutes’ naar ‘Viva La Vida’. Een indrukwekkende muzikale ervaring.

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis; dat geldt ook voor Niels. Met name de eerste albums ‘Parachutes’, ‘A Rush Of Blood To The Head’, ‘X&Y’ en ‘Viva La Vida’ maken Coldplay voor hem tot een tijdloze band. Niels: “Ik voel me als een kind in een snoepwinkel terwijl ik put uit al het moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te spelen”.

In 2018 speelde Niels de grootste Coldplay-hits met zijn band in uitverkochte popzalen. In 2023 bezochten meer dan 10.000 mensen de Coldplay-shows in het theater. Eind 2024 gaat de tour op reprise… het belooft weer een groot feest te worden!

Over Niels Geusebroek
Niels Geusebroek was in het begin van zijn carrière de frontman van de band Silkstone en was daarmee al te zien op festivals als Lowlands en Pinkpop. Bij het grote publiek brak Niels in 2011 door na zijn deelname aan The Voice. Snel daarna volgde zijn eerste hit ‘Year of Summer’ waarvoor hij samen met Wildstylez een gouden plaat ontving. In 2013 volgde ook zijn eerste solohit ‘Take Your Time Girl’, die met platina werd bekroond. Sindsdien is Niels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.