The Chicago Funk

Earth, Wind & Fire-tribute
The funk is back in town!
za 28 sep '24 20:15
za 28 sep '24
20:15
  • za 28 sep '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire. De band is bekend als finalist in het tweede seizoen van het SBS6-televisieprogramma The Tribute, Battle of the Bands. Hier maakten de muzikanten indruk op het publiek!

De liefde voor de oude soul-, disco- en Motownmuziek zit in hun natuur. De show is een wervelwind aan hits en zal bij iedereen het discovlammetje doen ontwaken. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tributeband.

De originele popgroep Earth, Wind & Fire staat bekend om de hoge noten van Philip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aan gedaan worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en Clifton End.

De muzikale tributesensatie neemt je mee terug naar de jaren ‘70 en ‘80. Hits als ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij.

Haal je disco-outfit uit de kast en dans mee tijdens deze waanzinnige show. En let op: stilzitten is geen optie!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Zang door Nigel Brown, Clayton Peroti en Clifton End.
Muziek door Danjil Tuhumena (drums), Henry Sopacua (bass en muzikaal leider), Dominick Amatsahip (gitaar), Werner van Gool (keys) en The Funky Horns.
Regie door Daniël van der Drift.

Bekijk onze theaterpakketten en -series: