SWEETY X Hemelvaart Edition!

Dompel jezelf onder in een onvergetelijke ervaring op de Hemelvaart Edition van SWEETY!
wo 8 mei '24 21:30 - do 9 mei '24 03:00
wo 8 mei '24
-
do 9 mei '24
Vanaf 21:30

Ben je klaar om Hemelvaart te vieren op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt? Bereid je voor op een sensationele avond vol opwinding, muziek en onverwachte verrassingen, allemaal samengebracht op één locatie voor een onvergetelijke SWEETY X Hemelvaart Edition!

Dit exclusieve evenement is speciaal ontworpen voor feestgangers van 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een uitlaatklep om te dansen, te socializen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Met een mix van top-DJ's die de meest aanstekelijke beats draaien, een adembenemende sfeer die je meesleept en een publiek dat alleen maar wil feesten, is SWEETY X Hemelvaart Edition een feest dat je niet mag missen.

Of je nu komt om te dansen tot in de vroege uurtjes, nieuwe vrienden te maken of gewoon te genieten van de ongelooflijke energie van de avond, dit evenement belooft een van de hoogtepunten van je jaar te worden. Vergeet niet je beste outfit aan te trekken, je dansschoenen te strikken en jezelf voor te bereiden op een avond vol onvergetelijke momenten.

Tickets voor SWEETY X Hemelvaart Edition zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je de jouwe op tijd bemachtigt. Mis deze kans niet om de Hemelvaart te vieren op de meest epische manier mogelijk!

Kom en vier met ons mee op SWEETY X Hemelvaart Edition - waar de nacht jong is en de herinneringen eeuwig zijn!

Let op: Dit evenement is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Identificatie kan worden gevraagd bij de ingang.

Time Table:
21:00 - 22:30 Elginkana 😎
22:30 - 00:00 Lina Roza 😍
00:00 - 01:00 SMÈRRIG Diskjochies💦
01:00 - 02:00 Golddigger$ 💰
02:00 - 03:00 Peach Perfect 🍑

18+
Onderdeel van

Bekijk onze theaterpakketten en -series: