Discophonic Orchestra

Onder leiding van Lex van Wel
Een 30-koppig orkest dat de perfecte touch geeft aan de discosound
za 28 dec '24 20:30
za 28 dec '24
20:30
  • za 28 dec '24
    20:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Niet eerder zagen we in het theater zo’n groots muzikaal feest, waarin we teruggaan naar de jaren ’70 en ’80. Met iconische hits als Disco Inferno, Le Freak, Dancing Queen, Staying Alive, This Is My Life en Brand New Day, brengt het 30-koppige Discophonic Orchestra de gloriedagen van de disco en funk weer tot leven. Tijd om de dansschoenen uit de kast te halen en je in je beste disco-outfit te kleden. Het wordt een avond vol passie, plezier, fantastische muziek en pure disco-magie!

Herinner jij je nog het eerste nummer waarop je echt losging op de dansvloer? Was het een swingende Bee Gees-hit of misschien toch die onweerstaanbare groove van Chic? Discophonic Orchestra brengt dat magische moment weer tot leven met een onvergetelijke live-uitvoering van de grootste discoklassiekers!

Het Discophonic Orchestra omvat een compleet 30-koppig orkest met strijkers en blazers, die de perfecte touch geven aan de discosound. Inclusief een line-up van 7 vocalisten. En als klap op de vuurpijl is er een fantastische old-school discodj die het feest opwarmt én zorgt voor de afterparty.

Staconcert
De shows in de evenementenzaal zijn staand. We hebben geen zitplaatsen ter beschikking. 

 

Credits

Fotografie door Wouter Loeve.