Dr. Juriaan

Re-Connect
Drie inspirerende dagen vol inzicht, kennis en tools
do 19 sep '24 12:30 - za 21 sep '24 18:00
do 19 sep '24
-
za 21 sep '24
Vanaf 12:30
  • do 19 sep '24
    -
    za 21 sep '24
    Vanaf 12:30
    Kleine zaal
  • Het ticket is geldig voor alle 3 de dagen. Tickets kunnen worden aangeschaft via de website van Dr. Juriaan.

Tijdens RE-CONNECT leer je hoe je contact kunt maken met jouw verlangens en drijfveren, en hoe je verbindingen kunt aangaan met mensen die jou waarderen voor wie je bent, niet voor wie je in hun ogen zou moeten zijn. Je leert koers te houden, ook als de ander je even niet kan volgen, zodat je van daaruit jouw kostbare waarde kunt toevoegen aan de wereld om je heen.

Drie inspirerende dagen waarin je inzichten, kennis en tools leert waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Een rollercoaster aan ervaringen: met veel interacties, de mogelijkheid tot het stellen van vragen en gesprekken die voor iedereen herkenbaar en waardevol zijn.

3 dagen die je leven daadwerkelijk kunnen veranderen:

✅ Inzichten, kennis en tools waar je de rest van je leven profijt van zult hebben 
3 dagen live met Juriaan, meer dan 30 coachingsuren 
✅ Omringd door gelijkgestemden (max 100 deelnemers) 
Live optredens van inspirerende artiesten 
✅ Lunch en diner inbegrepen 

Dr. Juriaan deelt zijn eigen persoonlijke verhalen en professionele ervaringen, waarbij hij de inzichten met je zal delen die hij tot op de dag van vandaag nog inzet en die zijn leven blijvend positief hebben veranderd. Juriaan Galavazi is arts, coach, spreker en auteur van de bestsellers ‘Van klacht naar kans’ en ‘Jij bent de liefde’. De sessies van Juriaan worden door velen als transformerend ervaren. Hij neemt je mee op reis naar binnen, waarbij hij je in contact brengt met jouw overtuigingen die je ergens voor waar hebt aangenomen, maar die tegelijkertijd ervan weerhouden om keuzes te maken die daadwerkelijk goed en kloppend zijn voor jou. Tegelijkertijd leert hij je om ongemakkelijke gevoelens te doorvoelen op een manier dat ze vóór je gaan werken in plaats van tegen je. Juriaan staat bekend om zijn directe en confronterende aanpak, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Juist hierdoor is zijn aanpak doeltreffend en resulteert in een structurele verandering.

Voor wie?
Deze dagen zijn voor iedereen die wil leren, groeien en ontwikkelen. Die de moed heeft om iets aan zichzelf te veranderen. Oude patronen te vervangen voor iets wat constructiever is. Die willen werken aan hun eigen binnenwereld, zodat ze een fundament kunnen creëren om hun leven op te bouwen. Wil jij je verbinden met de wereld om je heen zonder jezelf weg te geven, trouw blijven aan jezelf en jouw kostbaarheid volledig tot expressie brengen, dan is ‘Re-Connect’ de ultieme ervaring om je leven naar een volgend niveau te brengen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website: juriaangalavazi.nl/reconnect/

Ticket Goud        - €550
Ticket Diamant  - €700

Onderdeel van

Hoe houd je koers, ook als een ander je niet kan volgen? Hoe voorkom je dat je in allerlei reflexen schiet uit angst om niet goed genoeg te zijn, de verbinding te verliezen of uit angst voor de eventuele risico's van je keuzes? Dat is een uitdagende plek om te zijn.

Dr. Juriaan