Boy to Surrender

U2two theatershow
Bekend van tv-programma 'Battle of the bands'
vr 25 okt '24 20:15
vr 25 okt '24
20:15
  • vr 25 okt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

U2two met Sam Kramer als 'Bono' brengt de wereldberoemde stadionband naar het theater met een intieme, gevoelige en toch ook energieke combinatie van concert en voorstelling. Met 'U2 - Boy to Surrender' – vernoemd naar het eerst verschenen U2 album 'Boy' en het laatst verschenen album 'Songs of Surrender' (2023) – komt U2two met een indrukwekkende theatershow als een eerbetoon aan U2.

De show is geïnspireerd door Bono’s solo theatershow, waarin hij zijn autobiografie 'Surrender – 40 songs, 1 story' eind 2022 presenteerde in een aantal grote theaters over de wereld. Zo presenteert Sam Kramer als 'Bono' deze avond ook zelf… vanuit zijn zwarte pluche fauteuil. Hij vertelt leuke anekdotes, verrassende 'U2 weetjes' en komt soms met hilarische uitspraken die Bono zelf ooit deed.

Je gaat genieten van de meest bekende songs die U2 door de jaren heeft voortgebracht: 'With Or Without You', 'Where The Streets Have No Name', 'Bad'. Maar daar blijft het niet bij. Je zult meermalen je tranen moeten bedwingen als 'Bono' zichzelf begeleidt op de vleugel, vergezeld door cello en viool. Een show vol muziek, humor en emotie die op deze wijze nog niet eerder werd gebracht.

“Sunday Bloody Sunday door ‘Bono’ gespeeld op de vleugel…begeleid door cello en viool. Een zeer indrukwekkende toevoeging waarbij de feel van het origineel op bijzondere wijze wordt gerespecteerd…chapeau!” – Frank Jansen (manager en bandleider Rob de Nijs)

“Een geweldige performance van Sam die naar mijn mening Bono’s huidige live vocalen soms zelfs overtreft. Ga dit meemaken mensen!" – Steven de Jong (filmmaker)

“Bono keeps on looking good after all these years…and what a voice he still has” – Justin Timberlake besefte niet dat hij naar een uitvoering van U2two keek.

“U2two, de U2 tribute band van The Tribute – Battle of the Bands seizoen 2023, is niet van echt te onderscheiden. Alsof U2 zelf op de bühne staat!” – Gerard Ekdom (Radio 10)

Over U2two

In april 2023 verscheen U2two op het landelijke toneel van het populaire SBS6 TV programma 'The Tribute – Battle of the Bands'. De kijkers, waaronder veel trouwe U2-fans, waren met stomheid geslagen toen frontman Sam Kramer met zijn “Bono” voorkomen ook nog eens exact hetzelfde stemgeluid als de Ierse rockster liet horen. De band doet live niet onder voor U2 zelf en de kans om dat te bewijzen, grepen de bandleden met beide handen aan door te luisteren naar de adviezen van de kritische jury. Ze vochten zich naar de finale en mochten uiteindelijk als één van de vier winnaars 3 maal een volledig uitverkochte ZiggoDome bespelen. Dit was voor de band - maar zeker ook voor veel kijkers - een wens die uitkwam.

Bekijk onze theaterpakketten en -series: