100% van eigen bodem

Het beste uit de Koninklijke 500
De grootste Engels- en Nederlandstalige hits uit 75 jaar muziek van Nederlandse bodem
vr 7 feb '25 20:15
vr 7 feb '25
20:15
  • vr 7 feb '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Radio 2 ontdekt met ‘De Koninklijke 500’-lijst hoe groot dit landje is als het gaat om onze eigen artiesten en hun muziek! En dat nu ook live in het theater. Geniet van de grootste Engels- en Nederlandstalige hits en de mooiste liedjes uit 75 jaar muziek van Nederlandse bodem.

Een heerlijke avond meezingen, de ogen wat vochtig bij mooie herinneringen en volledig uit je bol gaan! Dat staat het publiek allemaal te wachten bij 100% van eigen bodem!

Het beste uit het repertoire van Golden Earring, Suzan en Freek, DI-RECT, Boudewijn de Groot, Tiësto, Hazes, Doe Maar, Herman Brood, Snelle, Anouk, Kane, De Dijk, Dolly Dots en natuurlijk heel veel meer. 100% van eigen bodem staat ook voor de grote taalverscheidenheid van ons land. Waar de internationale klappers Engelstalig zijn, kent de achtertuin vele pareltjes in de streektaal. Schud even met je mouw en artiesten als Skik, Normaal, Harry Jekkers, Rowwen Hèze en Tineke Schouten rollen er in een oogwenk uit!

Van oh oh Den Haag naar een stoffig Amerikaans landweggetje, waar ‘Radar Love’ uit de speakers galmt. En van een roestige four-wheel drive, naar Hocus Pocus van Focus.

John Vooijs en Shirley Spoor worden begeleid door de 100%NL Band. Een gezelschap van bevlogen zangers en topmusici voeren je door muzikaal erfgoed waar je u tegen zegt!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.