Hé, wie zit er op de wc? (2+)

Ga op avontuur met Schaap, Neushoorn, Nijlpaard, Haas, Leeuw en Krokodil
Een hilarische en verrassende theatervoorstelling gebaseerd op de bekende prentenboeken ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’
ma 20 mei '24 11:00 - 11:40
ma 20 mei '24
11:00 - 11:40
  • ma 20 mei '24
    11:00 - 11:40
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Maak je klaar voor een hilarische en verrassende theatervoorstelling gebaseerd op de bekende prentenboeken ‘Hé wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten.

In de theatervoorstelling 'Hé wie zit er op de wc?' brengt acteur en poppenspeler Alexander Brouwer de prachtige prenten uit beide boeken tot leven. Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en doet mee met het 'spetterde-Spat-gevecht' van Haas, terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje.

Ondertussen probeert het jongetje uit de boeken wanhopig te slapen. Hij neemt ons mee in zijn avonturen met knuffels die heel nodig naar de wc moeten en gekke trucjes verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Een voorstelling vol verrassingen en humor voor jong en oud. Mis het niet!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Hé wie zit er op de wc? En Retteketet we gaan nog niet naar bed zijn twee vrolijke prentenboeken van schrijver Harmen van Straaten. Twee verhalen die heel herkenbaar zijn voor peuters. De prachtige, kleurrijke prenten maken zijn boeken tot een waar feestje. 

Winactie 
Iedere maand vindt in diverse vestigingen van Bibliotheken Maashorst het Peuteruurtje plaats. Een vrolijke activiteit welke het leesplezier van peuters van 2-4 jaar vergroot. 
Samen met je peuter ben je van harte welkom om de leukste boeken te beleven d.m.v. muziek, voorlezen en een activiteit die aansluit bij de boeken. Het peuteruurtje van april 2024 staat helemaal in het teken van een van de leuke boeken van Harmen van Straaten. Kom naar de Bibliotheek, beleef een avontuur en maak kans op 2 tickets voor de voorstelling in Markant Theater Maashorst. Aanmelden voor het peuteruurtje in april 2024 kan vanaf januari 2024 op de website www.nobb.nl bij activiteiten.