Jeannine La Rose

Genoeg?!
Wanneer is het genoeg? Tijdens haar voorstelling verdiept Jeannine zich in deze vraag
do 13 jun '24 20:15
do 13 jun '24
20:15
  • do 13 jun '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

We passen ons continu aan. Daarbij baseren we ons op wie we volgens de ander moeten zijn. Botoxen, detoxen, diëten, lippen vullen, aardig en interessant genoeg gevonden willen worden. Maar … wanneer is het genoeg? Tijdens haar cabaretvoorstelling verdiept Jeannine La Rose zich in deze vraag.

Jeannine La Rose – bekend van musicalrollen in onder andere The Color Purple, De Tina Turner Musical en The Bodyguard – speelt in deze voorstelling geen rol, maar is zichzelf. Ze heeft het gevoel dat ze anders is. Dat ze nergens bij hoort. "Als mix van zwart, wit, Surinaams, Afrikaans en Europees val ik tussen wal en schip”, vertelt ze. “Soms te wit, soms te zwart, soms te dik en nooit te dun.” Tijdens haar cabaretvoorstelling brengt Jeannine dit gevoel naar voren.

Ook laat ze je voelen dat je er mag zijn, met al je mooie én minder mooie kanten. Dit doet ze met een kleurrijke lach en herkenbare anekdotes. Verwacht cabaret met een lach, een brok in je keel en een gevoel van herkenning.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Jeannine La Rose raakt iets in ons. Iets dat we wel kennen maar vaak niet durven te voelen: dat we er mogen zijn, met al onze mooie én minder mooie kanten.

Publiek

Credits

Dramaturgie: Daniël Cohen
Regisseur: Floris van Delft