Karin Dirkx

Ons kent ons: ik zet mijn masker af
wo 29 mei '24 en wo 4 dec '24
wo 29 mei '24
en
wo 4 dec '24
Karin Dirkx uit Hilvarenbeek staat voor het eerst in het theater met haar One Woman Show 'Ons kent Ons, ik zet m’n masker af'. In haar 18-jarige carrière heeft zij zich ontwikkeld van grappenmaakster naar een volwassen comédienne, gastvrouw en presentatrice.

Haar karakter Patty Pitt is een bekende verschijning op vele plekken in Brabant en tovert elk feest, partij of evenement om tot een onvergetelijke ervaring. Met haar opvallende verschijning, Brabantse tongval en spitse humor heeft zij al vele harten weten te veroveren.

“Een theatervoorstelling is niet per se mijn grote droom geweest, maar er is een zaadje geplant tijdens een tarotreading waarin mij een toekomst op de bühne is voorspeld”. En Karin zou Karin niet zijn als ze dat zaadje niet zou laten groeien tot een show waarin ze zich volledig blootgeeft als ‘zichzelf’.

Karin nodigt je uit om je onder te dompelen in haar enthousiasme. ‘Ons kent Ons’ is interactief en gaat over de grote en kleine dingen in het leven.

Verwacht een avond vol improvisatie, positiviteit, diepgang en vooral ook veel lol! Zet jij ook je masker af?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Volg jij Karin al?
Facebook: komediekaat
Instagram: patty_pitt_komediekaat 
Youtubekanaal: @pattypittkomediekaat

Bij deze voorstelling is De Ronde Tafel aanwezig, sluit gezellig aan! Lees meer over De Ronde Tafel via deze link.