Oh buurman wat doet u nu? Revue!

Arijan van Bavel en Esmee Joanna
Beter een goede buur dan een verre vriend
zo 9 mrt '25 20:15
zo 9 mrt '25
20:15
  • zo 9 mrt '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Arijan en Esmee zetten samen het theater op z’n kop. Het duo brengt een voorstelling over ‘buren’ vol hilariteit in de vorm van liedjes, sketches, typetjes en korte conferences. Van het lenen van een kopje suiker tot onaangekondigde bezoekjes; geen enkele burenergernis blijft onbesproken.

Deze show belicht op komische wijze de ups en downs van het naast elkaar wonen. Zo is Arijan nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers van Esmee. En Esmee heeft er nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt. Wat maakt een goede buur eigenlijk beter dan een verre vriend?

De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard moeten lachen om een heftige burenruzie. Samen met Arijan en Esmee gluur je deze avond onbeschaamd over de heg. Maak je klaar voor een theateravond vol humor, muziek en herkenbare situaties.

Over Arijan van Bavel 
Podiumdier, acteur en producent Arijan van Bavel is wereldwijd beroemd in Nederland als Adje. Daarnaast is hij producent van diverse theatervoorstellingen, zoals ‘Oh Oh Den Haag!’ waarin hij ook zelf een rol speelt.

Over Esmee van Oostende
Esmee van Oostende is een entertainer pur sang! De 27-jarige, beter bekend als Esmee Joanna, is zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en contentcreator. Haar succes meet zich in haar fans: Meer dan 1 miljoen TikTok-volgers, 125 duizend Instagram-volgers en bijna 90 duizend subscribers op YouTube. Haar inspiratie lijkt oneindig en de hoeveelheid sketches is ongeëvenaard. 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Arijan van Bavel en Esmee Joanna
Regie door Paul van Ewijk 
Script door Hidde Nieuwland
Muziek door Edwin van Hoevelaak
Decorontwerp door Joris van Veldhoven
Lichtontwerp door Thijs van Duursen
Geluidontwerp door Daan Scholten