Kitty Trepels

De ideale patiënt
Langer leven dan verwacht
di 17 sep '24 20:15
di 17 sep '24
20:15
  • di 17 sep '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Kitty strijdt al dertien jaar tegen kanker en balanceert op een uiterst fragiel koord waar ze elk moment vanaf kan vallen. Misschien is dat al gebeurd op het moment dat je dit toneelscript leest. Of wanneer je de voorstelling in het theater bijwoont.

Langer leven dan verwacht is een wonder, maar het betekent ook leven in een steeds kleiner wordende wereld met hindernissen.

Geweigerd worden op een vlucht van Transavia naar Menorca. Het accepteren van bijwerkingen en omgaan met vreemde reacties als: ‘leef jij nu nog steeds?’ Maar ook het krijgen van mooie bucketlistaanbiedingen. Van rijden in een pantservoertuig tot ervaren hoe het is om te schieten met een Kalashnikov AK-47. Van vliegen in een Sedbergh-zweefvliegtuig met open dak tot een ballonvaart van Greetz. Haar artsen vinden Kitty wat eigenaardig. Hoezo?

Over Kitty Trepels van Mill

Kitty Trepels van Mil studeerde Nederlands Taal en Letterkunde in Nijmegen. Sinds 1998 is ze o.a. docent communicatie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Tussen 2006 en 2014 was ze ook docent theatergeschiedenis aan de Frank Sanders’ Musical Academie en de Willem Nijholt Academie voor Musicaltheater. Ze is initiator en programmeur van het Campustheater. Kitty is daarnaast sinds 10 jaar auteur en actrice.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.