Fien en Teun de Musical (2+)

Bonte avond op de boerderij
Als kers op de taart komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.
zo 5 mei '24 13:30
zo 5 mei '24
13:30
  • zo 5 mei '24
    13:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Fien en Teun zijn terug van weggeweest en nodigen jou uit voor het gezelligste feest van het jaar tijdens hun spiksplinternieuwe familievoorstelling: Fien & Teun - Bonte avond op de boerderij! Na alle avonturen die ze hebben beleefd op onder andere televisie, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard, belooft deze voorstelling weer een écht Hollands feestje te worden. Een leuk én leerzaam feestje voor kinderen vanaf twee jaar oud.

Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

Voor en na de voorstelling kunnen de kleintjes zich vermaken tijdens de boerderij-experience in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles leren over het leven op de boerderij. En als kers op de taart komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Mis dit gezellige feestje op de boerderij niet en kom samen met Fien, Teun en hun dierenvriendjes Boer Berends verrassen op zijn verjaardag!

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.