Bings dagje uit (1+)

Tweede Bing-theatershow
Een nieuwe grappige, interactieve en muzikale voorstelling
ma 9 jun '25
ma 9 jun '25
De tweede Bing-theatershow komt eraan! Na het grote succes van de eerste show komen Bing, Sula, Flop, Pando en Coco opnieuw naar het theater voor een grappige, interactieve en muzikale voorstelling.

Bing en zijn vriendjes vieren ‘Leuke Dingen Dag’. Op deze dag doen ze alleen maar leuke dingen. Ze besluiten een vlieger te maken, maar Bing laat per ongeluk de vlieger los en deze vliegt weg. Dan moeten ze samen met Flop iets nieuws bedenken: ze besluiten met de bus naar het strand te gaan. Dat is de start van een vrolijk avontuur waarin het nodige misgaat op het strand en uiteindelijk natuurlijk alles weer goedkomt.

In deze vrolijke voorstelling doen de kinderen actief mee met het verhaal en zingen ze samen met Bing en zijn vriendjes alle liedjes mee. De voorstelling zit boordevol herkenbare muziek. Wees er snel bij want vorig seizoen waren de voorstellingen snel uitverkocht.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn? En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Oorspronkelijk script door Paul Passchier, liedteksten door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, muziek door Gert-Jan van den Ende, regie door Wilma Hoornstra.