Rapunzel de Musical (4+)

Met Sita Vermeulen
Mét sprookjes-verkleedwedstrijd en meet & greet
di 30 apr '24 13:30 - 14:45
di 30 apr '24
13:30 - 14:45
  • di 30 apr '24
    13:30 - 14:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De sprookjestraditie van Van Hoorne Entertainment gaat verder met Rapunzel de Musical, een glansrijke familiemusical en ware beleving voor jong en oud. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater. In deze voorstelling komt het welbekende verhaal van Rapunzel tot leven. Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de Koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart.

De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Extra leuk: je kunt meedoen met de sprookjes-verkleedwedstrijd. Kom verkleed naar het theater en meld je aan. De mooiste creatie wint een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het écht ontmoeten tijdens een meet & greet.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Rapunzel is genomineerd voor de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical van het jaar.

Stem!