De Grote Slijmmusical (6+)

Na vier succesvolle bioscoopfilms komt ‘Slijm’ eindelijk naar het theater
Een ding is zeker: het wordt super de bom!
zo 16 mrt '25 14:00
zo 16 mrt '25
14:00
  • zo 16 mrt '25
    14:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Na vier succesvolle bioscoopfilms met onder anderen Bibi en Geza Weisz, komt ‘Slijm’ eindelijk naar het theater met de nieuwe familiemusical ‘De Grote Slijmmusical’. Een volledig nieuw slijmavontuur, vol bekende hits als ‘Slijm is Alles’, ‘Gek Op Slijm’, ‘Zwemmen in Slijm’ en ‘KABOEJA!’

Slijmcreator Indy van Leeuwen (in de films gespeeld door Bibi) kondigt via een videoboodschap aan dat ze het stokje door wil geven. Vijf nieuwe slijmmakers, allen met hun eigen talent, gaan samen het nieuwe avontuur aan, maar speelgoedfabrikant Dominicus Duff is terug en keert zich tegen de plannen van de vijf.

Een musical vol herkenning, kleur, humor, dans, spanning en slijm. Zeker voor de filmliefhebbers, maar ook voor diegenen die de films niet gezien hebben, is dit nieuwe verhaal een onvergetelijke theaterervaring. De makers van de films en BazarMedia brengen een volledig nieuwe Nederlandse familiemusical; een feest der herkenning. Eén ding is zeker: Het wordt super de bom!

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn? En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Fotografie door Annemieke van der Togt. De cast bestaat uit Judith van der Wijst, Max Hameeteman, Anique Dreamon, Sam Weytjens, Djin Kastje en Jill Tijn. Regie door Nick Fleuren, choreografie door Frank Beurskens, script door Florus van Rooijen, geluid door Johan Kuijpers, decor door Bas Wesseling, muziek door Willem Laseroms.