Teun van den Elzen

Meer kan ik er niet over zeggen
Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret!
wo 15 mei '24 en do 16 mei '24
wo 15 mei '24
en
do 16 mei '24

Van een middelbare schooltijd in Uden naar diverse podia door het hele land: Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret!

Hij won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijft voor Dit Was Het Nieuws, is columnist bij Spijkers met Koppen, speelde op Lowlands en studeerde intussen cum laude af als politicoloog.

De debuutvoorstelling van Teun gaat over seks en politiek. Vooral politiek. Want het vertrouwen in de overheid is historisch laag. En dat is volgens Teun volledig terecht. Dus hij heeft eigenlijk maar één vraag: wat als we Nederland opnieuw mochten inrichten?

Bewapend met vlijmscherpe grappen gaat hij samen met het publiek op zoek naar hét antwoord. Daarbij blikt Teun af en toe terug op zijn jeugd in het nabijgelegen Zeeland. Herkenning gegarandeerd!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van ons cabaretpakket. Daarmee reserveer je 5 cabaretvoorstellingen voor maar €80,00.