Slagerij van Kampen

40 Jaar Jubileumtour
Een tijdloos ritmisch fenomeen
vr 3 mei '24 20:15
vr 3 mei '24
20:15
  • vr 3 mei '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens en een liveoptreden voor Nelson Mandela: Slagerij van Kampen heeft de afgelopen veertig jaar prachtige successen geboekt. Ze staan bekend als dé inspiratie van vele percussiegroepen over de hele wereld.

Het typische Van Kampen-geluid, een unieke stijl van synchroon drummen met ongekend veel variaties, is gebaseerd op de stijl van de legendarische Burundi Drummers. Oprichter Willem van Kruijsdijk: “Al vroeg was ik onder de indruk van de Burundi Drummers, ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik ze voor het eerst hoorde. Van deze unieke manier van unisono drummen gaat een enorme oerkracht uit." Na veertig jaar is deze oerkracht nog steeds onmiskenbaar te zien, te horen en te voelen in de optredens van Slagerij van Kampen.

In deze ‘40 Jaar Jubileumtour’ smelten het prachtige verleden en het krachtige, indrukwekkende heden samen tot een fantastische live-ervaring. De hartverwarmende energie van de bandleden, de prachtige visuele effecten en de overweldigende oerdrift van de drums zorgen wederom voor een onuitwisbare indruk. Slagerij van Kampen: een tijdloos ritmisch fenomeen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling is De Ronde Tafel aanwezig, sluit gezellig aan! Lees meer over De Ronde Tafel via deze link.

Credits

Muzikale uitvoering door Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet
Opgericht door Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk
Artistieke leiding door Eric Dieteren
Productie en publiciteit door ICON Entertainment BV