Le Canzoni Italiane

Alexander Broussard en band
Laat je muzikaal meevoeren naar Italië
do 15 mei '25 20:15
do 15 mei '25
20:15
  • do 15 mei '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Met Le Canzoni Italiane keert Alexander Broussard terug naar zijn roots. De geboren Italiaanse pianist en zanger speelt en zingt een scala aan klassiekers waarmee hij is opgegroeid. Dit wisselt hij af met moderne internationale successen.

Alexander Broussard ken je van The Crazy Piano’s en het televisieprogramma The Tribute - Battle of the Bands, waarin hij met groot succes Billy Joel vertolkte. Nu keert hij terug naar zijn Italiaanse roots. Laat je met zijn sfeervolle repertoire in luttele seconden meevoeren naar het hart van de Italiaanse cultuur. En geniet van de onmiskenbare passie die daarbij hoort.

Van Ramazzotti tot Pavarotti, van Zucchero tot Bocelli, van traditionals tot pop: het komt allemaal voorbij in deze voorstelling waar vuur en melancholie elkaar innig omarmen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Zang door Ariënne Groenewoud, bas door Marcello Briganti, gitaar door Freek Volkers, drums door Ed Volkers en saxofoon door Sendi Wessel.