History of a teenage body (13+)

Girls in woods
Een voorstelling met kleine, grote, grappige en bloedserieuze momenten
di 4 feb '25 19:30
di 4 feb '25
19:30
  • di 4 feb '25
    19:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een razende voorstelling met kleine, grote, grappige en bloedserieuze momenten. Waarom doet iedereen altijd zo overdreven over die eerste keer? Is daarna dan alles anders?

Mila is een verliefde teenager. Niets bijzonders. Ze staat voor de spiegel in haar slaapkamer en bekijkt zichzelf aandachtig. Morgen is het zover. Het is ook wel tijd, vindt iedereen, haar vrienden appen haar nu al voor de juicy details. Waarom is ze dan in paniek? Alles is goed, toch?

Dan vraagt ze haar lichaam in de spiegel; ben jij er klaar voor? Als een geheel eigen personage geeft haar spiegelbeeld antwoord. Zij neemt Mila mee in een crazy rollercoaster- droom van herinneringen; de coming of age van haar lichaam.

Als in een filmtrailer zien we duizend eerste keren voorbijschieten. Die eerste keer: een steek in haar buik, extase, verliefd, als object bekeken, die rotervaring, niet kunnen slapen van verlangen, verwarring, die ene vraag van haar ouders, denken, ben ik wel normaal?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Acteurs: Shelley Bos & Jatou Sumbunu, tekst door Marjet Moorman, regie door Nina Sondagh, dramaturgie door Melissa Knollenburg, decor en lichtontwerp door Vasilis Apostolatos.