Davey Turnhout

CHAOS
Soms rauw, meestal hilarisch en altijd authentiek
do 17 apr '25 20:15
do 17 apr '25
20:15
  • do 17 apr '25
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Daveys leven is CHAOS, maar dat is niets nieuws. Sterker nog: met een navelstreng om zijn nek, een scalpelmes tussen zijn ribben, en een vader die daardoor de dokter aanviel, is Davey letterlijk in chaos geboren. Combineer dat met een Peter Pan-Syndroom en zware ADD … en de CHAOS is compleet.

In zijn tweede voorstelling CHAOS is comedian en cabaretier Davey Turnhout het helemaal zat. Hij is ondertussen eind dertig, vader, echtgenoot en vindt het de hoogste tijd om de chaos in zijn leven én hoofd op orde te krijgen. Het leven is al chaotisch genoeg met twee kleine kinderen, een puppy, een huishouden en ‘carrière’. Dus tijd voor meer rust, meer lijstjes en meer pillen.

Maar wat als sommige chaos veroorzaakt wordt door een diepgeworteld trauma uit je jeugd? Een trauma dat je altijd voor jezelf hebt gehouden en wat je al je hele leven lang achtervolgd als een schaduw. Hoe kom je daar vanaf? Gelukkig heeft Davey geleerd dat schaduwen verdwijnen als je ze in het licht brengt. En er is toch geen licht dat feller schijnt dan de spotlights op het podium?

Chaos is een open en eerlijke comedyshow over de mooie en minder mooie kanten van het leven. Soms rauw, meestal hilarisch en altijd authentiek.

Over Davey Turnhout
Davey Turnhout is een comedian en cabaretier die het publiek inpakt met zijn unieke mix van eerlijkheid, scherpe observaties en ongefilterde humor. Met zijn debuutvoorstelling Niet Normaal Gelukkig sleepte hij de juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival in de wacht en tourde hij twee jaar voorbij de Nederlandse theaters. Davey komt met zijn relaxte aanwezigheid en jongensachtige voorkomen weg met grappen waar sommige collega-comedians jaloers op zijn. Soms pijnlijk eerlijk, soms keihard, en altijd met veel liefde en zelfspot gebracht.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Wat de een ervaart als een perfecte orde, is chaos voor een ander.

Dean Koontz