Christel de Laat

En door!
Schaamteloos en hilarisch cabaret
do 28 nov '24 - do 10 apr '25
do 28 nov '24
-
do 10 apr '25

Op het podium spaart Christel niemand, ook zichzelf niet. Met een staaltje Brabantse nuchterheid reflecteert ze op haar levensmotto: en door! Past dat nog wel bij haar? Geniet van herkenbare, schaamteloze scènes à la De Laat. 

‘En door!’ was voorheen het levensmotto van de Brabantse comedian Christel de Laat. Niet mauwen, geen tijd te verliezen, het leven wacht en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar past het motto nog wel bij haar?

Liggend in de beugels van de gynaecoloog flitst Christels leven zich aan haar voorbij. Ze realiseert zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan. Om gewoon even te voelen.

In de voorstelling ‘En door!’ is het hollen of stilstaan. Beleef een avond met hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten. De schaamteloze scènes en hilarische typetjes van Christel wisselen elkaar in hoog tempo af. Christel is een echte vakvrouw en weet je binnen vijf minuten om haar vinger te winden! 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.