Roel C. Verburg

Magisch Realisme
Hoe is het leven van iemand die alleen maar grappen maakt?
wo 19 mrt '25 20:15
wo 19 mrt '25
20:15
  • wo 19 mrt '25
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Roel C. Verburg is een grappenmaker. Niet alleen tijdens optredens, maar ook in zijn vrije tijd. Maar hoe is het leven van iemand die alleen maar grappen maakt? Is dat altijd leuk? En ook voor je omgeving?

Roel vindt van wel, en over het algemeen is hij best tevreden over zijn leven. Maar in zijn liedjes kan hij toch altijd even wegvluchten naar een ander persoon of leven. En daar ontstaat de magie.

Gitaarkomiek Roel C. Verburg staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes. Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang brengt hij bijzonder grappige liedjes (Onder De Plak, Slechtste Rapper Van De Straat, Ik Koester Je Oester) op zijn elektrische gitaar. Hiermee weet hij als enige in Nederland stand-upcomedy met muziek te combineren. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan in Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.

Over Roel C. Verburg
Op de radio bracht hij elke week een liedje ten gehore in de Freaknacht bij Giel Beelen op 3FM. Later ook elke vrijdagochtend bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica en NPO Radio 5. Op TV was hij te zien bij Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht, DWDD en Padoem Patsss. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en de Zwarte Cross. Tot slot is hij een van de vaste comedians bij Comedy Café. 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.

Elsevier