The Dutch Tenors

Pop meets classic
Voor het eerst in de Nederlandse theaters
za 26 okt '24 20:15
za 26 okt '24
20:15
The Dutch Tenors, bestaande uit vier getalenteerde vocalisten, bundelt krachtige stemmen samen en komt voor het eerst naar de Nederlandse theaters, zo ook naar Markant Theater Maashorst!

Muziekliefhebbers halen hun hart op wanneer deze vier jonge tenoren met grootse stemmen het podium betreden. Ze geven een nieuwe draai aan het classical pop-genre. Hun repertoire bestaat uit een mix van klassieke pophits, tijdloze operafavorieten, indrukwekkende filmmuziek en hedendaagse songs, heruitgevonden met unieke stijl en flair. Alles op het hoogste niveau; vocale gymnastiek met bombastische klanken en lyrische samenzang.

In 2023 brachten ze hun debuutalbum uit, waren ze te zien met hun eigen tv-special bij ‘Omroep MAX’ en zetten ze internationaal de eerste stappen met een groot optreden in Petra, Jordanië.

The Dutch Tenors hebben snel naam gemaakt in de muziekwereld dankzij de eigenzinnige benadering van klassieke popmuziek. De jeugdige energie en charmante persoonlijkheden maken het een feest om naar deze muzikanten te kijken. Hun uitzonderlijke zang laat het publiek iedere keer ademloos achter.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Instagram 
Facebook
YouTube

Credits

Geproduceerd door Roos van der Waerden in samenwerking met Revi Music
Gespeeld door Jonathan Vroege, Frank van Hengel, Dirk van den Brand en Floris van Gulik.