Aron Elstak

Sidekick
Wanneer beken je kleur en pak je de hoofdrol in je eigen leven?
wo 16 apr '25 20:15
wo 16 apr '25
20:15
  • wo 16 apr '25
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Hoelang blijf jij je eigen sidekick? Wanneer beken je kleur en wanneer pak je de hoofdrol in je eigen leven? Aron geeft een stem aan de wingman, de plus one en de pijnboompit naast de carpaccio en de cockblocker.

De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trumps, Tates en Thierrys spugen vol zelfvertrouwen hun gif de wereld in. En de mensen met nuance zijn vaak zo genuanceerd dat ze zich niet uitspreken, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die beurt … die komt nooit.

Het heeft geen zin om te wachten op jouw grote moment. Of je het wil of niet: dat moment zal je zelf moeten grijpen. Tijd om de doen wat jij wil! Want hoeveel tijd heb je nog in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen?

Welke sidekick staat Aron bij als het hem in zijn eentje niet lukt? In een brandende wereld relativeert hij de grote dingen klein en de kleine dingen groot. Verwacht innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties. Kom het zien en neem vooral je eigen sidekicks mee.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.