Murder on the Nile

Het ultieme misdaadverhaal!
Een moordmysterie, georkestreerd door Agatha Christie
do 23 jan '25 en vr 24 jan '25
do 23 jan '25
en
vr 24 jan '25

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Oriënt Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters. Laat je meevoeren op de schilderachtige Nile waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan eigen leugens?

Murder on The Nile is een spannende, eigentijdse whodunit, waarbij je als bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen. Ontmasker jij de moordenaar voordat het schip de haven bereikt?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Rick Engelkes, gespeeld door Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes*, Wilbert Gieske*, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Madern en Silvan El Kattabi, geregisseerd door Jasper Verheugd. 
*Wilbert Gieske deelt de rol met Rick Engelkes