Karen Carpenter Tribute

Judith Koch & Band
Laat je meevoeren door de muziek en het leven van de vrouw met de mooiste stem van de 70’s
do 20 feb '25 20:15
do 20 feb '25
20:15
  • do 20 feb '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Judith Koch brengt een selectie van zowel bekende als minder bekende nummers van The Carpenters, terwijl ze mooie anekdotes deelt over Karen en Richard Carpenter. Bereid je voor op een intieme en sfeervolle avond vol luisterliedjes en bijzondere verhalen.

Karen Carpenter, beroemd om haar prachtige warme stem, vormde met haar broer Richard in de jaren '70 het duo: The Carpenters. Nummers zoals 'Close to you', 'We've only just begun', en 'Top of the world' brachten hen enorm succes. Maar dit succes had een duistere kant. Ruim 41 jaar geleden, op slechts 32-jarige leeftijd, verloor Karen haar leven aan de gevolgen van anorexia.

Nu brengt Judith Koch – ook op 41-jarige leeftijd – vergezeld door getalenteerde muzikanten de prachtige melodieën van The Carpenters tot leven. Tijdens haar optredens vertelt ze het verhaal van Karen. Een verhaal dat nog steeds actueel is. Want hoe kun je echt jezelf zijn onder druk van verwachtingen van familie, de pers, en social media?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Zang en vertelling door Judith Koch
Piano en backing vocals door Pleun van Dieren
Saxofoon, fluit en backing vocals door Maureen Natzijl
Bas en backing vocals door Twan van Hoof
Percussie door Anouk Verdonk.