Michael Jackson Starring Ben

Het ultieme Michael Jackson-tribute door Ben Bowman
Ben Bowman & band
vr 31 mei '24 20:15
vr 31 mei '24
20:15
  • vr 31 mei '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Michael Starring Ben is de ultieme ode aan de muziek en moves van Michael Jackson. In een twee uur durende theatershow vol zang en dans krijg je een indrukwekkende flashback naar The King of Pop, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen. Ben Bowman maakt een reis langs de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, zoals 'Thriller', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Man in the Mirror' en veel meer.

Vijftien jaar na zijn plotselinge overlijden op 50-jarige leeftijd, herdenken we Michael Jackson met een wervelende show die in Groot-Brittannië grootse en lovende recensies kreeg en waarin alle grote hits passeren.

Verwacht een choreografisch theaterspektakel uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson-vertolker Ben. Geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een geweldige live band.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.


Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze tributeserie. Daarmee reserveer je 4 tribute-voorstellingen voor maar €80,00. Dat wil je toch niet missen?