Musical Eiffel

Goedemorgen Theaterproducties
Met Ad Knippels, Soraya Gerrits en anderen
zo 12 jan '25 14:30
zo 12 jan '25
14:30
  • zo 12 jan '25
    14:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Als dochter van de bekende ontwerper Gustave Eiffel ziet Claire de droom van haar vader vorm krijgen in Parijs. Na het onzichtbare geraamte van het Vrijheidsbeeld te hebben gebouwd, wil Gustave iets maken waardoor de wereld hem zal zien.

Met zijn blik op de top gericht, lijkt Gustave blind te zijn voor de offers die Claire hiervoor brengt. Zij is bang dat ze na de dood van haar moeder ook haar vader verliest, nu die zich onder zijn werk begraaft. Als ook haar verloofde Adolphe haar voor de onmogelijke keuze stelt, is de vraag hoeveel de mens kan buigen voor hij breekt.

Ondertussen richten angstige en verwonderde Parijzenaars hun ogen op de Wereldtentoonstelling van 1889 waarvoor aan de oevers van de Seine het technisch wonder van 300 meter staal verrijst. Dat de stad en later de wereld deze toren hebben omarmd, kan alleen maar komen door de liefde; de onuitgesproken liefde van een man, gegoten in staal.

De musical ‘Eiffel’ vertelt het verhaal van een vader en dochter die elkaar verliezen in het bouwen aan de toekomst.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Regie door Fons van Rongen
Muziek door Helmer Kant
Tekst door Max Roijé
Staging door Dinne van Rongen
Decor door Eric van der Palen
Kostuums door Sanne Oostervink
Licht door Wannes van der Veer
Geluid door Bas Paree