Rolling Stones greatest hits

Exile
Een avond vol rock-‘n-roll
vr 13 dec '24 20:15
vr 13 dec '24
20:15
  • vr 13 dec '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Exile brengt de hits, ‘hidden gems’ en album-tracks van de Rolling Stones naar het theater. Deze groep professionele muzikanten werkt al jaren samen en geeft rauwe energie, net zoals de Stones vroeger deden.

Exile focust zich op de rauwe energie van The Rolling Stones uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Vooral omdat het deze periode in de rock-‘n-rollgeschiedenis was die de Stones onvergetelijk maakte.

Exile (basis in Rotterdam), werd opgericht in de zomer van 2019 en had een snelle start met optredens door heel Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België en zag de agenda door de coronacrisis weer snel leeglopen.

Liefde voor de muziek van de Stones bracht de leden van de groep weer samen. In hun show streven ze er niet naar om de beroemde rockband te imiteren, maar brengen ze juist de vibe van de Stones weer tot leven. No wigs, no filter.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.