Klaas van der Eerden

Blijven drijven (try-out)
Hij blijft altijd drijven …
wo 20 nov '24 20:15
wo 20 nov '24
20:15
Waar komt toch die onbedaarlijke gedrevenheid vandaan om iedereen altijd te vermaken en aan het lachen te krijgen? Stond dit levenslot eigenlijk niet al vanaf zijn geboorte vast? In dit theaterprogramma probeert Klaas antwoord te geven. Eén ding staat vast: hij blijft altijd drijven.

Na tien jaar is Klaas van der Eerden terug in het theater met Blijven drijven: een energieke comedyshow met sketches, typetjes, muziek en misschien zelfs wel dans …

Klaas was de afgelopen jaren vooral te zien op tv, onder meer in ‘Foute Vrienden’ en ‘CupCakeCup’. Ook was hij te horen op de radio bij de ochtendshow van Radio 538. Iedere morgen om 4.15 uur op en dan vrolijk achter de microfoon kruipen: Klaas kan dat.

Over Klaas 
Klaas van der Eerden is cabaretier en presentator voor televisie en radio. In 1999 won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival, waarna hij gedurende vijftien jaar maar liefst zeven avondvullende cabaretprogramma’s maakte waaronder ‘Extreem!’, ‘Wortels’ en ‘Breedbeeld’.

In 2014 besloot hij zich te focussen op zijn radio- en televisiecarrière. Op televisie kreeg hij onder andere bekendheid als een van de Foute Vrienden en als presentator van de CupCakeCup. Van 2018 tot en met 2023 was hij veelvuldig te horen als sidekick op Radio 538. De laatste twee jaar van deze periode presenteerde hij dagelijks samen met Wietze de Jager De ochtendshow.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Regie door Margot Ros
Muziek door Jan en Keez Groenteman
Techniek door Seth Mookmental
Coaching door Jochem M. 
Fotocampagnebeeld door Mark David.