Repelsteeltje (4+)

Het Kleine Theater
Niemand weet hoe hij heet …
wo 23 okt '24 14:30
wo 23 okt '24
14:30
  • wo 23 okt '24
    14:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een muzikale familievoorstelling vol humor. Over liefde en aandacht. Over anders zijn dan normaal; iets dat juist heel bijzonder is. Want … je bent op je allerleukst als je jezelf durft te zijn.

Er was eens een Molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen. Maar wie kan dat nou? Dan moet je wel heel bijzonder zijn.

Er ís iemand die dat kan ... maar niemand weet, niemand weet hoe, hij heet. Alleen hijzelf. En zijn vriendjes natuurlijk, ook al is hij de enige die ze ziet. Met zijn vliegensvlugge dansvoetjes danst hij zichzelf door het leven.

Het Kleine Theater bestaat uit

Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen. Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Er staan 15 voorstellingen op het repertoire, allemaal met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.


Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.