Knock Out Comedy Crew

Vier cabaretiers en een MC
Iedere voorstelling een andere line-up
wo 18 sep '24 en do 1 mei '25
wo 18 sep '24
en
do 1 mei '25
Een avond Knock Out Comedy Crew staat garant voor veel lachen door onvervalste stand-upcomedy zonder rode draad. De line-up van vijf comedians, onder wie een MC, varieert per show. Soms komen er zelfs gast-comedians mee, zowel opkomend talent als gevestigde namen.

Knock Out Comedy Crew brengt de comedyclub naar het theater. Juist een nieuwe generatie publiek smult van stand-upcomedy. Vanavond verruilen de comedians het podium van hun thuisbasis – Comedy Café Utrecht –voor de theaterzaal.

Geen rauwe setting in de authentieke werfkelder, maar rode pluche stoelen en een mooi uitgelicht podium. Verwacht pure stand-upcomedy: de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want vanavond nemen de comedians geen blad voor de mond.

Over Knock Out Comedy Crew

Knock Out Comedy Crew ontstond in 2015; zes comedians ontmoetten elkaar backstage en raakten bevriend. Ze organiseerden comedy-avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam. Tegelijkertijd ontwikkelden de mannen zich individueel en werden er verschillende prijzen gewonnen. Inmiddels heeft de crew een eigen comedyclub in Utrecht en besloten de comedians nieuwe, vooral hilarische, leden toe te laten in hun groep. De crew bestaat nu uit de regulars van Comedy Café Utrecht. Komend seizoen gaan zij gezamenlijk vanuit hier het land in. Met eerdere shows heeft de Knock-Out Comedy Crew voor een uitverkochte AFAS Live gespeeld. Nu komt de crew naar Uden!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

De Ronde Tafel
Samen solo naar het theater
Bij deze voorstelling zijn vrijwilligers van De Ronde Tafel aanwezig. Meer weten over de Ronde tafel? Klik hier voor meer informatie.