Arnout van den Bossche

Coach
Eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen
vr 21 mrt '25 20:15 - 21:45
vr 21 mrt '25
20:15 - 21:45
  • vr 21 mrt '25
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Overal kun je tegenwoordig wel een coach vinden om aan jezelf te werken. Het aanbod is echter zo overweldigend groot dat het bijna een uitdaging is om eruit te kiezen. Gelukkig kan het volgens Arnout veel simpeler.

Vandaag de dag is zelfontwikkeling belangrijker dan ooit. Of het nu gaat om daten, ondernemen of het opruimen van je huis. Gelukkig zijn er talloze coaches die je hierbij kunnen helpen. Maar hoe vind je die?

In deze show werpt Arnout Van den Bossche een verfrissende blik op zelfverbetering. Met zijn schema's deelt hij duidelijke en nuttige inzichten die andere coaches je vaak niet geven. De beste investering in jezelf!

Arnout tourt momenteel door Vlaanderen, waar al zijn shows uitverkocht zijn. In het voorjaar van 2025 kom hij naar Nederland. Hier heeft hij al meer dan honderd theaters betoverd met zijn eerdere shows als 'Burn-out voor beginners' en 'De Relatiefluisteraar’. Als finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van de Humo's Comedy Cup in Vlaanderen, staat Arnout garant voor een onvergetelijke avond vol humor en inzicht.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.