Eric Mijnster

Het geluksgevoel
Krijg vertrouwen om meer in je kracht te staan
di 1 okt '24 20:15
di 1 okt '24
20:15
  • di 1 okt '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Laat je raken door een onwaarschijnlijk avontuur!

Wat als je het gevoel hebt dat er iets essentieels ontbreekt in je leven? Eric besloot zijn eigen mysterie te ontrafelen en begon aan een avontuur dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij fietste La Route des Grandes Alpes, 650 kilometer over 14 Franse Alpenbergen, non-stop en zonder te slapen. Vervolgens verkocht hij al zijn bezittingen om in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keerde hij terug naar Nederland om zijn eigen verhaal en het gevonden pad te delen. 

In de voorstelling Het geluksgevoel neemt Eric je mee met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek. Zijn goudeerlijke verhaal raakt en inspireert, en laat je nadenken: ‘Wat wil je nou écht?’ Beleef zijn reis en ontdek de kracht om helemaal jezelf te zijn. Ben jij klaar voor een sprong in het diepe? Boek dan je ticket en kom naar het theater.   

Over Eric Mijnster
Eric Mijnster (1988) spreekt, schrijft, maakt en deelt recht vanuit het hart. Zijn creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en brengen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Met persoonlijke ervaringen belicht hij thema's als keuzes, tegenslag, leiding nemen, vergeving en liefde. Eric inspireert om je ware zelf te ontdekken en te omarmen. Naast maker van theatervoorstellingen en workshops is Eric auteur van de boeken Het Geluksgevoel en Hoe vind ik mijn Flow? Meer over Eric vind je op www.ericmijnster.nl.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.