René van Meurs

Noodzakelijk Kwaad
In deze cabaretvoorstelling doet René een boekje open
wo 19 feb '25 20:15
wo 19 feb '25
20:15
  • wo 19 feb '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

 

Wat doe je als je eindelijk alles voor elkaar hebt? Lekker van genieten, toch? Een duik nemen, koppie onder, in je eigen geluk! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien loeren er kapers op de kust. En dan voelt het alsof je, koste wat kost, dat heerlijke leven moet beschermen.

René zit op de piek van zijn geluk, het lijkt hem te komen aanwaaien. Maar vraag hem hoe het écht met ‘m gaat en je krijgt geen eenduidig antwoord. Wel een goed doordacht en hilarisch antwoord natuurlijk.

In zijn nieuwe voorstelling neemt René het leven weer eens goed onder de loep en doet hij eerlijk een boekje open. Over zijn ‘vrijheid blijheid’ en de keerzijde van het ‘altijd vrolijke oranje mannetje’ zijn.

Over René van Meurs
René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, tourde met vijf avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop.

Met zijn vorige voorstelling won hij de Poelifinario: de prijs voor het beste cabaretprogramma. René is ‘eerlijk, liefdevol en grappig’, aldus de Volkskrant en ‘ontwapenend, ontroerend en oprecht’, volgens het Algemeen Dagblad. Benieuwd welke bijvoeglijke naamwoorden hij daar nog aan gaat toevoegen? Kom kijken.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Volstrekt authentiek en loeiend hilarisch

Dagblad van het Noorden, ★★★★★

Credits

Regie door Laurens Krispijn de Boer
Techniek door RR-Works (Ramon Rijsdijk).