Steven Brunswijk

Altijd Kind Gebleven
Brandweer, astronaut, voetballer, bakker … Wat wilde jij worden toen je klein was?
do 3 okt '24 20:15
do 3 okt '24
20:15
  • do 3 okt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Als kind sloeg Stevens fantasie altijd op hol. De ene dag wilde hij bij de brandweer, en de andere zou hij astronaut worden. Soms wilde hij voetballer zijn en heel soms bakker. Waarom? Geen idee! Naarmate we ouder worden, verliezen de meeste mensen hun dromen en daarmee het kind in zichzelf. Zonde … doe af en toe eens gek! En vraag jezelf af wat jij wilde worden toen je klein was.

In zijn comedyshow benadrukt Brunswijk het belang van het behouden van een speelse geest, want laten we eerlijk zijn: het leven wordt een stuk minder leuk als we onze jeugdigheid verliezen. Hij neemt het publiek mee op een reis door zijn eigen jeugd en moedigt ons aan om terug te denken aan onze eigen kindertijd.

Waren we meer van het binnen of buiten spelen? Droomden we van avonturen in de ruimte of van kokkerellen in de keuken? Waren we het type dat altijd vies werd of hielden we liever alles netjes? En herinneren we ons niet allemaal dat het speelgoed van vroeger veel beter was?

Brunswijk weet op meesterlijke wijze alledaagse situaties uit onze kindertijd naar het heden te vertalen, doorspekt met zijn kenmerkende humor die het publiek ongetwijfeld in een lachstuip zal brengen. Mis deze voorstelling niet en ontdek opnieuw het kind in jezelf!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bekijk onze theaterpakketten en -series: