Fajah Lourens

Killermindset
wo 27 nov '24 20:15
wo 27 nov '24
20:15
  • wo 27 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Naar aanleiding van het nieuwe boek 'Killermindset' betreedt Fajah de theaters met een inspirerend theatercollege. Deze voorstelling belooft een interactieve en motiverende ervaring te worden.

Zonder enige opleiding heeft Fajah meerdere succesvolle ondernemingen opgericht. Ze gelooft sterk in de kracht van gedachten en heeft haar droomcarrière, droomhuis en droomleven gemanifesteerd. Ze wil deze inzichten en tools nu delen met haar publiek. Zoals Fajah zelf zegt: 'Als ik het kan, kun jij het ook.'

Tijdens de theatershow deelt Fajah haar verhaal over vallen en opstaan, doorzetten bij tegenslagen en strategieën om je goed te voelen. Het is een dynamische en interactieve show met als doel jou te inspireren, motiveren en activeren om de beste versie van jezelf te ontplooien.

Fajah werd voor het eerst bekend bij het grote publiek in 2002 dankzij haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In 2016 bracht ze haar eerste boek 'The Killerbody Plan' uit, dat meteen een bestseller werd en maar liefst 78 weken in de bestsellerlijsten bleef staan. Na dit enorme succes lanceerde ze haar eigen lijn van proteïne producten onder de naam 'Killerbody', nu verkrijgbaar in meer dan 2000 supermarkten in Nederland en België.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

Bekijk onze theaterpakketten en -series: