QUEEN OF THE NIGHT

Whitney Houston’s Greatest Hits
Een schitterend eerbetoon aan The Voice
do 2 mei '24 20:15
do 2 mei '24
20:15
  • do 2 mei '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef een verbluffende ode aan de legendarische muziek en het leven van een van de grootste zangeressen aller tijden: Whitney Houston.

De veelgeprezen podiumsensatie ‘Whitney- Queen of the Night’ zorgde vijf jaar lang voor uitverkochte zalen en enthousiast publiek in het Savoy Theatre in Londen. Nu is het jouw geluksdag: deze fantastische show reist van Groot-Brittannië naar Nederland! Laat je verbluffen door de legendarische hits en indrukwekkende verhalen uit het leven van The Voice; Whitney Houston.

Voor haar dood in 2012 werd Whitney Houston door het Guinness World Record-boek bekroond als de grootste artiest aller tijden. In haar carrière werd haar enorme talent bevestigd met zes Grammy Awards en dertig Billboard Music Awards. Een ensemble met fenomenale muzikanten uit Groot-Brittannië brengt een schitterend eerbetoon aan de muziek en het leven van Whitney naar het theater.

Geniet van een concertproductie van internationale allure die publiek, critici in West End en de rest van de wereld al versteld deed staan. Je wordt op je wenken bediend met drie decennia aan nostalgische hits waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘I’m Every Woman’ en het legendarische ‘I Will Always Love You’. Dans en zing mee met een concert van topklasse. ‘Whitney - The Queen of the Night’ zal je niet teleurstellen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Productie door Peter Groot Kormelink Producties