Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Schandalig mooie opera!
Prachtige zang en beroemde schandalen uit de operawereld
zo 26 mei '24 14:30
zo 26 mei '24
14:30
  • zo 26 mei '24
    14:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Na hun succesvolle tournee van de voorstelling ‘Bij twijfel hard zingen’, zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak weer terug met een geheel nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera!

Ken je het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist je dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In deze voorstelling gaat Francis veel dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Ook maakt Francis kleine uitstapjes naar beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart.

Francis van Broekhuizen studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera. Francis werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan tv-programma’s als ‘Maestro’, ‘All Together Now’, ‘Ranking the Stars’ en ‘De slimste mens’.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.