(Re)Born in the USA

The Boss Brothers: Bruce Springsteen
Beleef de gloriejaren van Bruce Springsteen en zijn E Street Band
za 21 sep '24 20:15
za 21 sep '24
20:15
  • za 21 sep '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef de gloriejaren van Bruce Springsteen en zijn E Street Band opnieuw met The Boss Brothers, de tribute band die de hits van Born in the USA tot leven brengt met authentieke live-arrangementen en verhalen achter de nummers.

Het Amerikaanse rockicoon Bruce Springsteen en zijn befaamde E Street Band staan al meer dan 40 jaar aan de top van de internationale muziekscene. Naast zijn vele hits en veelzijdig repertoire staat hij vooral bekend om zijn legendarische concerten die regelmatig over de 3 uur gaan. Met veel energie, passie en emotie neemt hij het publiek mee naar ongekende hoogten.

De in 2011 opgerichte The Boss Brothers zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware publiekstrekker en zonder twijfel de nummer één Bruce Springsteen tribute band. Door heel Nederland en België geven zij Springsteen-concerten die alleen door The Boss zelf overtroffen kunnen worden.
Inmiddels hebben The Boss Brothers een zeer uitgebreid Springsteen-repertoire opgebouwd. Vele hits en klassiekers staan op de setlist. Zowel de die-hard Springsteen-fan als de gemiddelde muziekliefhebber zal zich uitermate vermaken tijdens de concerten.

Uit volle borst meezingen, luisteren en genieten van je favoriete Springsteen song of heerlijk dansen in the dark. Dat is The Ultimate Springsteen Experience met The Boss Brothers.

Nobody wins unless everybody wins!

 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.