Rondje Markant met officemanager Renée

Vandaag ‘lopen’ we een rondje door het theater met onze officemanager Renée. Wat haar baan bij Markant zo leuk maakt? En op welke plek in het theater ze het liefst is? Ze beantwoordt deze en méér vragen.

“Eind 2021 startte ik in de functie van officemanager bij Markant. Ik werd benaderd door de theaterdirecteur Jan Wouda en ging met hem in gesprek. Dit voelde goed. Ondanks de onzekere coronatijd waarin de deuren van het theater sloten, maakte ik de overstap. Het moment dat de deuren weer opengingen, blijft me altijd bij. Iedereen was ontzettend blij! Zó fijn om samen met de artiesten te mogen stralen …

Mijn werk is erg divers: elke dag is anders bij het directiesecretariaat. Hier komen alle vragen en partijen samen. Aan mij de taak om zaken tot een goed einde te brengen. Keer op keer een mooie uitdaging.

Wat mijn baan daarnaast zo bijzonder maakt? De werkplek! Ik draai al wat jaartjes mee, maar werk voor het eerst in een theater. Een plek waar bezoekers zich laten verrassen door voorstellingen en uitvoeringen. Deze worden achter de schermen mede mogelijk gemaakt door mijn collega’s. Daar ben ik trots op.

Mijn favoriete plek in het theater is de Grote Foyer. Zeker sinds de metamorfose! De ruimte vormt het hart tussen de zalen en belooft binnenkort nóg mooier te worden. Op deze plek kun je gezellig samenkomen voor en na de voorstellingen. 

Kortom: Markant Theater Maashorst heeft zowel mijzelf als bezoekers veel te bieden. Denk niet alleen aan voorstellingen, maar ook aan de Evenementenzaal voor onder andere vergaderingen en feesten. Mijn collega’s van de afdeling Sales vertellen je er graag meer over.”