Dé uberhippe beachclub en place to be tijdens de Udense Kermis keert dit jaar uiteraard weer terug. Een tropische oase van bier en cocktails midden in het centrum van Uden om jouw dorst te lessen. Zanzibar Uden, dit wil je niet missen!! 

 

 

EVENEMENTEN OVERZICHT

De Grote Bouwvakborrel 19/07


NIEUW! De Grote Bouwvakborrel voor jou en jouw collega's

Dit jaar organiseren we de grootste bouwvakborrel van Uden! Kom gezellig de vakantie inluiden met je collega's, personeel en partners. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
 
🕐 15:00 - 20:00 uur
📍 Terras naast Cravt Brouwlokaal

Zanzibar Festival 19/07 🍍

Dompel jezelf onder in het Zanzibar Festival op de Udense Kermis op 19 juli! Met o.a. Team Rush Hour en Butterfly Effect wordt het een dag met de heetste plaatjes, lekkerste dansjes en heerlijke cocktails. Doe je dansschoenen aan en feest mee!  

🔞 18+ 
🕐 20:00 - 01:00 uur
📍 Terras naast Cravt Brouwlokaal

Het Verzet Festival 20/07 🌶️

Vrienden van Het Verzet verzamel jezelf en vrienden op 20 juli op het zandstrand Zanzibar! Dans op heerlijke tunes van de fijnste DJ’s zoals je dat van ze gewend bent! Ze nemen je mee in een wervelwind van Housey hitjes en Pittige R&B 🌶️.

JOIN THE FAMILY & GET THAT TICKET!

🔞 18+
🕐 15:00 - 01:00 uur
📍 Terras naast Cravt Brouwlokaal

 

 

 

FAQ

Wat is de minimale leeftijd?

De Grote Bouwvak Borrel is niet leeftijdsgebonden. Het kan zijn dat er wordt gecontroleerd bij de bar. 

Zanzibar Festival en Het Verzet Festival zijn 18+. Ik heb tickets gekocht, maar nog niet ontvangen of kwijt?

Geen probleem! Mail naar informatiepunt@markantmaashorst.nl en zorg ervoor dat je het juiste e-mailadres doorgeeft. Wij zorgen ervoor dat je tickets opnieuw in je mailbox verschijnen. 

Problemen met je ticket of betaling?

Neem contact op met informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Dat kan, maar hoeft niet! Je kunt de QR code op het ticket ook vanaf het scherm van je telefoon laten scannen. Zorg er in dat geval wel voor dat je voldoende batterij hebt. Het gebeurt vaak genoeg dat mensen met een lege telefoon aan de deur verschijnen en hun kaartje dus niet kunnen tonen. 

Mag mijn foto gebruikt worden?

Bij aanschaf van een ticket geef je toestemming dat wij de foto’s mogen gebruiken voor onze social media uitingen.

Mag ik het terrein af?

Iedereen ontvangt bij binnenkomst een bandje. Hierdoor is het mogelijk om even een attractie in te gaan en weer terug te komen.