Vrijwilliger Gastvrouw / Gastheer Backstage

Elk moment, een bijzonder moment. Bij Markant Theater Maashorst beleef je het mee. Van heel dichtbij zelfs. Hier waan je jezelf voor even in een compleet andere wereld. Die van muziek, dans en cabaret. Van theater, concerten én grote evenementen. Het heeft iets magisch. Die rode loper, dat enorme podium en al die lampjes. Die voelbare spanning voorafgaand aan een voorstelling of evenement, het aanstekelijke enthousiasme van het publiek en het oorverdovende applaus aan het eind. Hier ben je onderdeel van iets unieks. Hier ben je op de plek waar het gebeurt. Dat wil je meemaken, dat wil je voelen, daar wil je bij horen. En dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een: 

Vrijwilliger gastvrouw/gastheer

Taakomschrijving

Als gastheer/gastvrouw ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en begeleiding van artiest en gasten binnen het theater. Jij bent het aanspreekpunt in de backstage ruimte en draagt zorg voor een gastvrij verblijf van de artiesten en onze gasten.

Wat wij verwachten

  • Gastvrij en representatief
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Bereid om flexibel te werken op onregelmatige tijden, avonden en weekenden
  • Affinitieit met theater

Wat wij bieden

Binnen onze dynamische organisatie heerst een collegiale werksfeer.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan horen we graag van je. Stuur een mail met je gegevens en telefoonnummer naar sollicitatie@markantmaashorst.nl, vermeld dan wel even VRIJWILLIGER GASTVROUW GASTHEER. Onze Horeca Manager, Cesar Garcia, neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Wie weet tot snel!