Rondje Markant met Roxanne

Vandaag spotten we tijdens ons rondje door Markant de goedgehumeurde Roxanne. Als medewerker op de afdeling Sales en Events staat zij verschillende klanten te woord. “Leuk, want elke werkdag is daarbij anders”, vertelt ze.

“Van lezingen tot knalfeesten. En van bedrijfsborrels tot uitvaarten. De diversiteit in evenementen maakt mijn baan interessant. Ik ben daarbij van begin tot eind betrokken; samen met klanten doorloop ik het proces. Dat begint bij de offerte en eindigt met de tiptop uitvoering.”

Waar Roxanne vaak te vinden is? In de Grote Foyer. ”Dit is een lichte ruimte waarin mensen zich veelal prettig voelen. Een ruimte waar we ook lezingen en uitvaarten organiseren. Dit laatste maakt vaak veel impact. Ik vind het bijzonder om samen met mijn team bij te dragen aan een mooi en waardig afscheid. Ondanks de heftige emoties, geeft dat een voldaan gevoel.”

“Dit alles doe ik in een prettige en informele werksfeer. En natuurlijk in een bijzondere omgeving. De voorstellingen in het theater blijven me verrassen. Vooraf heb ik vaak niet zo’n helder beeld van wat ik kan verwachten. Extra tof, want daardoor ontdek ik regelmatig iets nieuws.”

Wil jij ook nieuwe voorstellingen en genres ontdekken? Of eens praten over zakelijke en publieke evenementen? Check markantmaashorst.nl of bel ons. Roxanne staat je graag te woord.