Jamai met live-band

Tribute to Elton John (reprise)
I’m Still Standing Theatertour
za 23 nov '24 20:15
za 23 nov '24
20:15
  • za 23 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Samen met zijn live-band én piano bezoekt Jamai ons theater om een tribute te brengen aan zijn muzikale held Elton John. Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als eerbetoon aan deze zanger, componist en pianist.

Elton Johns muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van ‘Idols’ twintig jaar geleden leeft Jamai zijn droom en door deze theatershow krijgt dit jaar een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen. De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet.

Een extraverte muzikale show over een introverte artiest
In dit theaterconcert nemen Jamai en zijn band de bezoekers mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van ‘I’m Still Standing’, ‘Cold Heart’, ‘Saturday’, ‘Rocket Man’ tot aan ‘Lion King’ en terug via ‘Yellow Brick Road’. Ál die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd.

My gift is my song … and this one’s for you!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Fotografie door Jurgen Jacob Lodder