Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk Feest
De theatrale foodexperience
do 7 nov '24 20:15
do 7 nov '24
20:15
  • do 7 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Het is altijd feest als de bakker is geweest! Want, wat is er nu feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kinderen of het kampioenschap van je favoriete voetbalclub? Er is altijd wat te vieren. Wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt? De bakkerij!

De bakkerij! Hét onderwerp waar meesterpatissier en -boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet tijdens zijn theatrale food-experience: Meesterlijk Feest!

Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die jou met zijn verhalen en anekdotes over het bakkersvak aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In de voorstelling ‘Meesterlijk Feest!’ serveert hij het publiek – letterlijk aan zijn tafel – een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Van oliebollen, paaseitjes of oranje tompoezen tot de kerststol en een prachtige bruidstaart. Want … het is altijd feest, als de bakker is geweest!

Robèrt is te zien in programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX. Hij brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dicht bij het publiek. ‘Meesterlijk Feest!’ is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak valt. Ook fijn: je hoeft vooraf geen stevige maaltijd te nuttigen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door TripleT Agency & bij Robèrt
Fotografie door Raoul Hollants en Wim Lanser.