Joey & Dave

Stille oorlog
De verschillen blijken groter dan gedacht
vr 6 dec '24 20:15
vr 6 dec '24
20:15
  • vr 6 dec '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. Toch zijn de verschillen groot. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles. Dave gaat iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg.

Na het bereiken van de Cameretten-finale in 2022 presenteren de broers Joey en Dave hun eerste avondvullende programma, boordevol herkenbare situaties, hilarische sketches en net iets te persoonlijke verhalen. In deze cabaretvoorstelling wordt al snel duidelijk dat ze dezelfde ervaringen totaal anders hebben beleefd en zet de scheiding van hun ouders alles weer op scherp. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles, terwijl Dave iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg gaat. Ze dachten elkaar door en door te kennen, maar de verschillen blijken groter dan gedacht. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.