Tineke Schouten

De Schouten Schoenen Aan
Tineke Schouten is terug in Markant met voorstelling nummer 26!
do 16 mei '24 20:15 - 21:55
do 16 mei '24
20:15 - 21:55
  • do 16 mei '24
    20:15 - 21:55
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Tineke Schouten weet van geen ophouden. Ze bruist van energie en heeft nog volop inspiratie voor haar 26e theatershow. Ruim 40 jaar lang is zij een unieke en constante factor in het Nederlands theaterlandschap.

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg! Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling is De Ronde Tafel aanwezig, sluit gezellig aan! Lees meer over De Ronde Tafel via deze link.