Rob Scheepers

Weerlicht
vr 21 jun '24 - za 8 mrt '25
vr 21 jun '24
-
za 8 mrt '25

In de cabaretvoorstelling Weerlicht focust Rob Scheepers op licht in plaats van donker. Op doen in plaats van denken. En op durf in plaats van angst.

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren … verspilde tijd! Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, om je hoofd naar buiten te steken en om te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht. Vanuit die gedachte komt hij met zijn nieuwe cabaretvoorstelling: Weerlicht.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Voetbalfans opgelet!
In verband met de voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Frankrijk op 21 juni om 21.00 uur, hebben we het aanvangstijdstip van de voorstelling van Rob Scheepers naar 19.00 uur verzet. Wij zorgen voor een groot scherm waardoor je na afloop van de voorstelling lekker kan blijven hangen om samen veel voetbalplezier te beleven en het Nederlands Eftal kan aanmoedigen!

Op 22 juni is De Ronde Tafel aanwezig, sluit gezellig aan! Lees meer over De Ronde Tafel via deze link.