Rob Scheepers

Weerlicht
Een positieve cabaretvoorstelling met een boodschap: aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.
za 22 jun '24 20:15
za 22 jun '24
20:15
  • za 22 jun '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

In de cabaretvoorstelling Weerlicht focust Rob Scheepers op licht in plaats van donker. Op doen in plaats van denken. En op durf in plaats van angst.

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren … verspilde tijd! Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, om je hoofd naar buiten te steken en om te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht. Vanuit die gedachte komt hij met zijn nieuwe cabaretvoorstelling: Weerlicht.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Rasverteller Rob Scheepers zet een evenwichtige cabaretshow neer, met kop en staart. Ver voorbij het tonpraten waar hij ooit groot in werd.

Eindhovens Dagblad